De când venim pe această lume şi până o părăsim suntem fascinaţi de poveşti: ficţiune pură sau inspirate din realitate, ele ne fac viaţa mai frumoasă şi îndeamnă să visăm. Iar nouă, oamenilor, ne place acest lucru!

Poveştile IEI sunt ceva cu totul special pentru că sunt poveşti care:
  • 1AU FOST
    şi s-au transmis cu sfinţenie, de la o generaţie la alta, la gura sobei, pe băncuţa războiului de ţesut, la roata olarului sau prin lanul de grâne foşnitoare.
  • 2SUNT
    se fac acum de către mâini dibace, harnice, de copii sau adulţi, rezultând obiecte utile, frumoase şi pline de semnificaţii
  • 3VOR FI
    pentru că noi, echipa Poveştile IEI, vom lucra, vom crea, astfel încât să ducem această moştenire reprezentată de tradiţiile şi meşteşugurile noastre cât mai departe astfel încât să devină bucurie pentru cât mai mulţi oameni

Cine poate cunoaşte aceste poveşti?

Copil, tânăr sau adult poate participa la atelierele noastre şi o lume fascinantă, de basm, i se va deschide pe dată! Respectăm tradiţiile, natura, modul de viaţă curat şi pozitiv şi atelierele noastre se desfăşoară sub semnul acestor valori.

Echipa Poveştile IEI este formată din oameni cu experienţă în diverse domenii astfel încât participanţii nu numai că îşi vor petrece timpul într-un mod relaxant, dar vor învăţa meşteşuguri şi se vor dezvolta personal într-un mod complet!